Leeuwarden 2018 Fryslân

Zakendiner

Op maandagavond 1 september 2014 vond al weer het Derde Zakendiner van CDF plaats. Dit keer in de Blokhuispoort in Leeuwarden, de voormalige gevangenis.

 

Pieter de Gooyer was te gast. Hij is onze Permanente Vertegenwoordiger (PV) bij de Europese Commissie in Brussel.  Op uitnodiging van het Samenwerkingsverband Noord Nederland bracht hij, samen met Wepke Kingma (zijn plaatsvervanger), een werkbezoek aan Noord Nederland. Met het werkbezoek wilde de PV een beeld krijgen van de kwaliteit, ambities en ideeën rijkdom van Fryslân. De Innovatie Agenda en de samenwerking met alle partners stond daarbij centraal. In dat kader was ook een gesprek met de leden van CDF gepland.

 

Na ontvangst van de leden, volgde de ontmoeting met de PV. Drie leden van de club, te weten Douwe Faber, John Vernooy en Diane Keizer-Mastenbroek, hebben een korte presentatie gehouden, gevolgd door een discussie met de PV en de leden van de club.

 

Tijdens de borrel werd goed gebruik gemaakt van de gelegenheid om informeel te spreken met de PV en zijn plaatsvervanger. De avond werd afgesloten met een diner dat plaatsvond in Cellenblok A, waarbij de leden volop gebruik maakten van de gelegenheid om ook de andere leden van de club te spreken.