Leeuwarden 2018 Fryslân

Gala-avond CDF 2018

Op dinsdagavond 6 februari 2018 vond in Stadschouwburg De Harmonie in Leeuwarden de tweejaarlijks Gala-avond plaats van de CDF. De avond stond in het teken van veelzijdigheid. Maar liefst 365 gasten afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid, kennisinstellingen en uit de cultuur en sport waren in galakleding aanwezig bij het grootste gala van Fryslân. Het gaf een mooi beeld van de veelzijdigheid, diversiteit en kwaliteit die Fryslân in huis heeft.

Na een poëtische ontvangst in foyer van De Harmonie konden de gasten genieten van een gevarieerd muzikaal en smaakvol diner. Het diner werd geopend door de Anne Jan Zwart, de voorzitter van de CDF, die de gasten in het Fries, Nederlands en Stellingswerfs toesprak. Hij ging in zijn toespraak o.m. in op de kansen die Leeuwarden-Fryslân 2018 voor Fryslân biedt. De heer Brok, Commissaris van de Koning, sloot zich daarbij aan en onderstreepte de toegevoegde waarde van de CDF bij het werken aan een innovatief en economisch vitaal Fryslân.

Daarna was het tijd voor de veelzijdige Herman van Veen, die een exclusief optreden voor de CDF verzorgde. In een uur durend programma onderhield hij, samen met zijn muzikanten, de gasten met mooie teksten, liedjes en dansjes.

De avond werd afgesloten met een kunstzinnig dessert, waar ook vier schilderijen te bewonderen waren, die door Herman van Veen speciaal voor deze avond gemaakt waren. De gasten konden niet alleen genieten van heerlijke nagerechten, maar konden ook nog in gesprek met Herman van Veen die zich onder de gasten begaf.

Met de shuttledienst, verzorgd door autobedrijf Bourguignon, werden de zeer tevreden gasten weer teruggebracht naar de parkeerkelders, van waaruit de thuisreis werd aanvaard.

 

Klik op onderstaande foto om alle foto's te bekijken.