Leeuwarden 2018 Fryslân

Club Diplomatique Fryslân co-sponsor van Leeuwarden-Fryslân 2018.

 

Met Club Diplomatique Fryslân heeft Leeuwarden-Fryslân 2018 een nieuwe, trotse co-sponsor. Dinsdagmiddag 23 januari is de overeenkomst op het kantoor van LF2018 ondertekend.

 

Club Diplomatique Fryslân (CDF) is een unieke club van topondernemers en beslissers uit het openbaar bestuur, de cultuur, het onderwijs en de sport met een groot hart voor Fryslân. Zij voelen zich betrokken bij Fryslân en de merk- en marktkracht en willen zich daar hard voor maken. Gezamenlijk fungeren ze als de ambassadeurs van Fryslân.

 

Club Diplomatique Fryslân (CDF) voelt zich verbonden met LF2018, aldus penningmeester Douwe Faber. ‘Samen delen we de ambitie om mensen te verbinden en de duurzame economische structuur, innovatiekracht, bedrijvigheid en aantrekkelijkheid van Fryslân te stimuleren en promoten. Het is een thematiek die vorstelijk aanwezig is in het DNA van Culturele Hoofdstad. Het raken van de Friese gemeenschap en haar economie is essentieel om LF2018 tot een succes te maken en Fryslân (inter)nationaal sterk op de kaart te zetten.’

Tjeerd van Bekkum, algemeen directeur LF2018: ,,Dat Club Diplomatique Fryslân zich hiermee, zo vlak Het Openingsweekend, volop aan Leeuwarden-Fryslân 2018 verbindt, geeft aan dat we hier in de provincie écht met z’n allen de schouders onder zetten. Het jaar is goed begonnen!”